Ofspor Urfa maçına hazır

Spor Toto  2.Lig Beyaz  grupta mücadele eden Ofspor Pazar günü kendi sahasında oynayacağı zorlu Şanlıurfaspor karşılaşması  hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Bordo mavililer henüz ligde galibiyetle tanışamazken oynadığı 6 karşılaşmada 3 beraberlik

Ofspor Urfa maçına hazır

Spor Toto  2.Lig Beyaz  grupta mücadele eden Ofspor Pazar günü kendi sahasında oynayacağı zorlu Şanlıurfaspor karşılaşması  hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Bordo mavililer henüz ligde galibiyetle tanışamazken oynadığı 6 karşılaşmada 3 beraberlik , 3 de mağlubiyet aldı.Bu sonuçlarla Ofspor 3 puanla Spor Toto  2.Lig Beyaz grupta 15. Sırada bulunuyor.

Ofspor Başkanı Ercan Saral Pazar günü oynanacak karşılaşmayla ile ilgili ‘Üzerimizde bir şanssızlık var.Sahada iyi futbol oynuyoruz ancak bir türlü netice alamıyoruz. Geçtiğimiz hafta da şanssız bir yenilgi aldık. Ancak bu hafta şanssızlığımızı kırıp çıkışa geçmek istiyoruz.’dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor