Ofspor transferde işi sıkı tutuyor

Spor Toto 2. Lig takımlarından Ofspor'da, kulüp başkanı Olcay Saral, ekonomik dengeleri göz önünde bulundurarak hem kulübe katkı sağlayacak hem ahlaklı hem de bonservisi elinde olan futbolcular üzerinde durduklarını söyledi.Saral, yeni sezonda transfer ça

Ofspor transferde işi sıkı tutuyor

Spor Toto 2. Lig takımlarından Ofspor'da, kulüp başkanı Olcay Saral, ekonomik dengeleri göz önünde bulundurarak hem kulübe katkı sağlayacak hem ahlaklı hem de bonservisi elinde olan futbolcular üzerinde durduklarını söyledi.

Saral, yeni sezonda transfer çalışmalarını titizlikle yürüteceklerini belirterek, "Transferde hata yapmak istemiyoruz. Ekonomik dengeleri göz önünde bulundurarak hem kulübümüze katkı sağlayacak hem ahlaklı hem de bonservisi elinde olan futbolcular üzerinde duruyoruz" dedi.

Görüştükleri futbolcular olduğunu ifade eden Saral, "İnce eleyip sık dokuyoruz. Transfer yapmak için ekonomik şartlarımızı göz ardı edemeyiz" diye konuştu.

Saral, olağan kongrenin haziran sonunda yapılacağını belirterek, şöyle devam etti:

"Söz verdiğim gibi 2 yıldır başkanlığını yürüttüğüm Ofspor'un hem ekonomik hem de sportif çizgisini daha yukarılara taşımak için tekrar aday olacağım. Önceliğimiz borçlarımızı sıfırlamaktı. Bu sezon sonunda da sıfırlamış olacağız. Daha sonra çıtamızı yükselterek hedef büyüteceğiz ancak şimdiki durumumuzu göz önüne alarak, transfer çalışmalarımızda dikkatli olmaya çalışıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor