Ofspor transferde aceleci olmayacak

Spor Toto 2. Lig takımlarından Ofspor'un kulüp başkanı Olcay Saral, transferleri aceleye getirmeyeceklerini söyledi. Saral, basına yaptığı açıklamada, olağan kongrenin, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 28 Haziran'a ertelendiğini belirtti.  Transfer çal

Ofspor transferde aceleci olmayacak
Spor Toto 2. Lig takımlarından Ofspor'un kulüp başkanı Olcay Saral, transferleri aceleye getirmeyeceklerini söyledi.
 
Saral, basına yaptığı açıklamada, olağan kongrenin, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 28 Haziran'a ertelendiğini belirtti. 
 
Transfer çalışmalarına genel kurulun ardından başlayacaklarını aktaran Saral, 
 
"Teknik direktör Tolgay Kerimoğlu ile yolumuza devam etme kararı aldık. Kadromuzda bulunan 25 kadar futbolcumuzun 12'sinin sözleşmeleri sona erdi. Şu anda dış transfere yöneldik. Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda ilk etapta ihtiyacımız olan bölgelere transfer yapacağız."
 
Saral, teklifte bulundukları futbolculardan cevap beklediklerini dile getirdi.
 
Her kulübün transfer döneminde bazı sorunlarla karşılaşabileceğini vurgulayan Saral, "Kulüp olarak belirli prensipte hareket ediyoruz. Bundan dolayı transferleri aceleye getirmiyoruz" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler