"Ofspor-Tokatspor maçına dikkat"

Kulüp Başkanı Edemen ikinci başkan Mahmut Yaşa ve basın sözcüsü Kenan Aksu ile kulp binasında düzenlediği basın toplantısında, Diyarbakırspor'un hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Bugsaşspor maçıyla lig süreciğini tamamlayacağını söyledi.  Diyarbakırsp

"Ofspor-Tokatspor maçına dikkat"

Kulüp Başkanı Edemen ikinci başkan Mahmut Yaşa ve basın sözcüsü Kenan Aksu ile kulp binasında düzenlediği basın toplantısında, Diyarbakırspor'un hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Bugsaşspor maçıyla lig süreciğini tamamlayacağını söyledi. 

 

Diyarbakırspor ile Tokatspor arasında kümede kalma mücadelesinin son haftaya taşındığını, bu nedenle kendi maçları kadar Tokatspor maçının da büyük önem taşıdığını ifade eden Edemen, şöyle konuştu:

 

''Ofspor-Tokatspor maçı ile ilgili bize ulaşan farklı bilgiler var. Bundan çok büyük rahatsızlık duyduk. Bu nedenle TFF, Ofspor-Tokatspor maçına özellikle dikkat etmeli. Bunun yanı sıra bizim maçımız kadar Ofspor-Tokatspor maçına da çok iyi hakemler görevlendirilmelidir.

 

Bugsaşspor maçında galibiyeti hedefliyoruz. Ancak bunu gerçekleştirebilmemiz için taraftar desteğine ihtiyacımız var. Ankara'daki Bugsaşspor maçında en az 2 bin 500 taraftarla olmalıyız. Yasa gereği bizim taraftar götürme hakkımız yok.

Bu nedenle kent yönetimi ve sivil toplum kuruluşlarının organize yaparak en az 50 otobüsle seyircilerimizi maça taşımalıdır.

 

Buna çok büyük ihtiyacımız var. Diyarbakırspor'un kaderinini tayin edecek bu maç için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesini bekliyoruz. Diyarbakırspor bu kentte yaşayan herkesin takımıdır.''

 

Başkan Edemen, 3 sezon önce transfer edilen ancak kulüpten alacağı bulunduğu için FİFA'ya başvuran Mısırlı futbolcu Amr Azmi'ye 115 bin dolar ödeme yaptıklarını vurgulayarak, ''Bu ödeme sayesinde Diyarbakırspor'un 6 puanın silinme tehlikesinin sona erdi'' diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler