Ofspor sponsor arıyor!

Spor Toto 2. Lig takımlarından Ofspor'un kulüp başkanı Olcay Saral, yeni sponsor arayışlarını sürdürdüklerini söyledi. Sara, yaptığı açıklamada, yeni sezonda hem forma hem de stadyum reklamları için bazı firmalarla görüşme halinde olduklarını, bu konuda ö

Ofspor sponsor arıyor!
Spor Toto 2. Lig takımlarından Ofspor'un kulüp başkanı Olcay Saral, yeni sponsor arayışlarını sürdürdüklerini söyledi.
 
Sara, yaptığı açıklamada, yeni sezonda hem forma hem de stadyum reklamları için bazı firmalarla görüşme halinde olduklarını, bu konuda önemli aşamalar kaydettiklerini belirtti.
 
Bütçelerine katkı sağlayacak sponsorluk anlaşmaları ile ilgili çeşitli firmalarla görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Saral, "Şu an forma reklamlarımız için anlaştığımız 3 firma oldu, 4. firma ile de anlaşmak üzereyiz. Diğer bir arayışımız da stadyum reklamı üzerine. Görüşme halinde olduğumuz firmalar var. İlçemizin ileri gelenlerinin de desteği ile bu konuyu da çözüme kavuşturacağımızı düşünüyorum" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor