Ofspor skoru koruyamadı!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Dardanelspor ile 1-1 berabere kalan Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, rakipleri karşısında öne geçmelerine rağmen skoru koruyamadıklarını söyledi.     Saral, Dardanelspor deplasmanına mutlak 3 puan için gitt

Ofspor skoru koruyamadı!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Dardanelspor ile 1-1 berabere kalan Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, rakipleri karşısında öne geçmelerine rağmen skoru koruyamadıklarını söyledi.     

Saral, Dardanelspor deplasmanına mutlak 3 puan için gittiklerini belirterek, ''Bir türlü galip gelemiyorduk. Beraberlik serisinden kurtulmak için rakibimiz karşısında 3 puan almayı hedefliyorduk. Oyuna da iyi başladık. İlk yarıda etkili futbolumuz sonucunda rakibimiz karşısında 1-0 öne geçmeyi başardık. İkinci yarıda ise skor olarak rahatlamak için ikinci golü aradık. Ancak bu sırada kalemizde golü gördük. Öne geçtiğimiz maçta skoru koruyamadık' dedi.     

Dardanelspor karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını ifade eden Saral, ''İkinci gole çok yaklaşmıştık ama olmadı. Galibiyet golünü bir türlü atamadık. Deplasmandan alınan 1 puanı küçümsemiyoruz ama kaçan 3 puana yanıyoruz. Bu maç artık bizim için burada kalmıştır. Önümüzde hafta sonu yine deplasmana gideceğiz. Belediye Vanspor maçı var. Bu maçı düşünmek zorundayız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor