Ofspor, sezona iyi başlamak istiyor

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Ofspor'un Kulüp Başkanı Olcay Saral, hedeflerinin Ofspor'a yakışan bir mücadeleyi ortaya koymak olduğunu bildirdi. Saral, yaptığı açıklamada, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Genç ve dinamik bir kadroya

Ofspor, sezona iyi başlamak istiyor

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Ofspor'un Kulüp Başkanı Olcay Saral, hedeflerinin Ofspor'a yakışan bir mücadeleyi ortaya koymak olduğunu bildirdi.

Saral, yaptığı açıklamada, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Genç ve dinamik bir kadroya sahip olduklarını belirten Saral, "Gelecek vadeden oyunculardan oluşturduğumuz kadromuzun başarılı olacağına inanıyoruz. Bu takıma biraz sabredilmesi gerek. Taraftarımızdan bu anlamda destek bekliyoruz. Hedefimiz Ofspor'a yakışan bir mücadele ortaya koyup, taraftarımızın da yüzünü güldürmektir" dedi.

Saral, yeni sezon öncesi iyi bir kadro oluşturduklarını da ifade ederek, "Bu bölgenin gençlerinden oluşan bir ekip kurduk. Genç oyunculardan ağırlıklı bir kadroya sahibiz. Bu kadromuz ile başarılı olmak istiyoruz. İnşallah takımımız iyi bir hazırlık dönemi geçirerek, lige hazır bir şekilde girer" diye konuştu.

Gruplarında zorlu takımların bulunduğuna da dikkat çeken Saral, kimseden korkmadıklarını da kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor