Ofspor şaşırttı

Alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren rakibine ilk yarıda kalesinde gördüğü iki golle boyun eğen Ofspor, üst üste 3. yenilgisini alıp, zirve yarışında büyük bir yara aldıÜST ÜSTE GOLLERSpor toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ofspor’da bir türlü k

Ofspor şaşırttı
Alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren rakibine ilk yarıda kalesinde gördüğü iki golle boyun eğen Ofspor, üst üste 3. yenilgisini alıp, zirve yarışında büyük bir yara aldı
ÜST ÜSTE GOLLER
Spor toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ofspor’da bir türlü kötü gidişe ‘dur’ denilemiyor. Bordo-Mavililer, dün de mutlak galibiyet parolası ile çıktığı maçta Turgutluspor’a 2-0 mağlup olarak puan kayıplarına devam etti. Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda oynanan maçta Ofspor, rakibi önünde ilk yarıyı 5. dakikada Şevket ve 45. dakikada Emre’nin gollerine engel olamayarak 2-0 yenik kapattı.
BEKLENEN GOL GELMEDİ
 
Ofspor karşılaşmanın ikinci yarısında ise sahaya goller bulmak için çıktı. Ancak Bordo-Mavili ekip, bu yarıda da aradığı golleri bir türlü bulamazken sahadan da 2-0 yenik ayrıldı. Çok iyi bir başlangıç yaptığı ligde üst üste 3. yenilgisini alan Ofspor, zirve yarışında büyük yara aldı. Aldığı bu beklenmedik yenilgi sonrasında 19 puanda kalan Ofspor, haftayı 9. sırada tamamladı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor