Ofspor radikal kararlar alacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Pursaklarspor'a 1-0 yenilen Ofspor'da, teknik direktör Hasan Vezir, kötü giden bir takımlarının olduğunu ve radikal kararlar almanın vaktinin geldiğini söyledi. Vezir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Pursaklars

Ofspor radikal kararlar alacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Pursaklarspor'a 1-0 yenilen Ofspor'da, teknik direktör Hasan Vezir, kötü giden bir takımlarının olduğunu ve radikal kararlar almanın vaktinin geldiğini söyledi. 

Vezir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Pursaklarspor karşısında inanılmaz kötü futbol sergilediklerini belirterek, ''Futbolcularım kafa olarak kendilerini futbola veremiyorlar. Böyle olunca yenilgi de kaçınılmaz oluyor. Biz hangi şartlarda olursa olsun, ligin en son sırasında yer alan Pursaklaspor'u sahamızda yenmek zorundaydık'' dedi. 

Futbolcularında kazanamama duygusunun ön plana çıktığını ifade eden Vezir, şöyle konuştu:
     ''Bayağı sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Bu takım sahasında galibiyeti olmadığı gibi sadece iç sahada 2 gol atmış. Rakiplerimiz sahamızda futbol olarak bizi 'hem dövüyor', hem de 3 puanı alarak gidiyorlar. Deplasmanda galip gelememeye anlam verebilirim ama iç sahada kaybetmeye bir anlam veremiyorum. Futbolcularım kendilere bir an önce çeki düzen vermek zorunda. 7 haftadır kötü giden bir Ofspor var. 3 haftadır takımın başındayım, kötü gidişimiz ve sıkıntılı sürecimiz devam ediyor. Yönetim kurulu ile görüştüm. Ofspor'da radikal kararlar almanın vakti geldi. Devre arasında bu takıma takviye yaparak, Ofspor'u layık olduğu yere taşıyacağız.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor