Ofspor Maçında Şok iddia!

 Habertürk'den şok iddia Ziraat Türkiye Kupası'nda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Ofspor'u 2-1'lik skorla eleyen Beşiktaş'ta forma giyen Batuhan Karadeniz için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Ofsporlu Rasimcan Değirmenci, Batuhan Karadeniz'in

Ofspor Maçında Şok iddia!

 

Habertürk'den şok iddia Ziraat Türkiye Kupası'nda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Ofspor'u 2-1'lik skorla eleyen Beşiktaş'ta forma giyen Batuhan Karadeniz için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
 
Ofsporlu Rasimcan Değirmenci, Batuhan Karadeniz'in kendisine maç sırasında "Gol atayım sana para vereceğim" dediğini iddia etti.
 
Rasimcan Değirmenci twitter hesabından yaptığı açıklamada Batuhan'ın; "Bana sen ne yapışık bir stopersin. Allah aşkına bırak gol atayım para vereceğim sana" şeklinde şok eden sözler kullandığını açıkladı.
 
Rasimcan Değirmenci bu mesajının ardından twitter hesabını kapattı.
 
Kaynak : Habertürk 
 
1.20121101111608.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor