Ofspor kongreye gidiyor

Spor Toto 2. Lig'e veda eden Ofspor, haziran ayı sonunda kongreye gidecek.Kulüp Başkanı Olcay Saral, yaptığı açıklamada, manevi anlamda yorulduklarını ve görevi bırakmak istediklerini söyledi.Haziran ayı sonunda kongre yaparak görevi bırakacaklarını ifade

Ofspor kongreye gidiyor

Spor Toto 2. Lig'e veda eden Ofspor, haziran ayı sonunda kongreye gidecek.

Kulüp Başkanı Olcay Saral, yaptığı açıklamada, manevi anlamda yorulduklarını ve görevi bırakmak istediklerini söyledi.

Haziran ayı sonunda kongre yaparak görevi bırakacaklarını ifade eden Saral, "Bu onurlu göreve geldiğimizde ortaya projelerimizi koyarak yol almaya çalıştık. İlk düşüncemiz takımımızın borçlarını her yıl kademe kademe azaltarak ligde kalmaktı. İlk 2 yıl bu işi başarmıştık fakat bu sezon istediğimiz gibi olmadı. Şartlarımızı oldukça zorladık. Yöneticiler olarak kulübü hem ekonomik hem de sportif anlamda idare etmek zorundayız fakat insanlar olayın bu yüzüne değil, daha çok takımın maçları ve puan cetvelindeki yerine bakar. Haklılar da ancak iki türlü düşünmek zorundayız" diye konuştu.

Küme düşmenin hesaplarında olmadığını dile getiren Saral, şunları söyledi:

 "2,5 yıl rayında giden işler, son 4 ayda değişti. Bu sezon ligin ilk yarısını iyi yerde tamamlamıştık. Amacımız 2. yarıda play-off'a kalan bir takım yaratmaktı fakat ilçemizin değerli iş adamlarından beklediğimiz desteği göremeyince düşündüğümüz transferleri de gerçekleştiremedik. Anlaştığımız oyuncular vardı. Şayet onları kadromuza katabilseydik şu an play-off'u konuşuyor olurduk. İstediğimiz transferleri yapamadığımız gibi devre arası sonrası sakatlanan oyuncular belimizi büktü. Biz tanınan iş adamlarımızdan değil, keşfedilmemiş iş adamlarımızı keşfedip onlardan yararlandık ama yeterli olmadı. Elimizi taşın altına hep birlikte koymalıydık. Bunu başaramadık. Şayet başarabilseydik bugün küme düşen değil, play-off oynayan bir ekip olabilirdik."

Saral, haziran sonunda yapacakları kongreye kadar kulübü yüzüstü bırakmamak için kalan sorunları çözüme kavuşturarak görevi bırakacaklarını kaydederek, kongrede aday olmayıp kulübe sahip çıkacak kişileri destekleyeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor