Ofspor karabulutları dağıtmak istiyor!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta ilk 2 haftayı mağlubiyetle kapatan Ofspor'da kulüp başkanı Olcay Saral, Fethiyespor maçıyla üzerlerindeki kara bulutları dağıtmak istediklerini söyledi.Saral, ligde puan veya puanlarla tanışmak istediklerini belirterek, "Her

Ofspor karabulutları dağıtmak istiyor!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta ilk 2 haftayı mağlubiyetle kapatan Ofspor'da kulüp başkanı Olcay Saral, Fethiyespor maçıyla üzerlerindeki kara bulutları dağıtmak istediklerini söyledi.

Saral, ligde puan veya puanlarla tanışmak istediklerini belirterek, "Her maçta aynı şeyleri söylüyor ve düşünüyoruz. Üzerimizdeki kara bulutları dağıtmak istiyoruz" dedi.

Zorlu bir maça çıkacaklarını ifade eden Saral, "Fethiyespor da bizim gibi lige iyi bir başlangıç yapamamış olan bir takım. Saha ve seyirci avantajlarını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmak isteyeceklerdir. İki takım da bu maçta şanssızlıklarını kırmak isteyecek. Biz de daha fazla kayıp yaşamayarak toparlanmak amacındayız" diye konuştu.

Saral, camianın üzerinde moral bozukluğu ve hayal kırıklığı bulunduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

"Böyle bir başlangıcı kimse beklemiyordu. Kötü günleri atlatmak için camia olarak kenetleneceğiz. Futbolcularımızla sık sık bir araya gelerek moral aşılamaya çalışıyoruz. Oyuncularımızın özgüveni, kötü günleri atlatmamızda etkili olacaktır. Karşılaşmaya gelince, bu maçta iyi mücadele ederek puan ya da puanlarla tanışmak istiyoruz. Bizim için esas moral, iyi oynamaktan ziyade iyi mücadele etmek olacak. Aradığımız pozisyon zenginliğini bularak, galibiyete uzanmak istediğimiz ve puan hasretimize son vererek üzerimizdeki moralsizliği atlatmaya çalışacağımız bir maç olacak. Fethiyespor maçına galibiyet için gideceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler