Ofspor kadrosuna güveniyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta dün sahasında Sakaryaspor'a 3-1 yenilen Ofspor'da, teknik direktör İlker Erdem, oyuncu kadrolarıyla bütün zorlukları aşacaklarına inandıklarını söyledi.Erdem, AA muhabirine yatığı açıklamada, Sakaryaspor karşısında istedik

Ofspor kadrosuna güveniyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta dün sahasında Sakaryaspor'a 3-1 yenilen Ofspor'da, teknik direktör İlker Erdem, oyuncu kadrolarıyla bütün zorlukları aşacaklarına inandıklarını söyledi.

Erdem, AA muhabirine yatığı açıklamada, Sakaryaspor karşısında istedikleri oyunu sergileyemediklerini belirterek, ''Büyük eksiklerimize rağmen, sahadaki oyuncular kendileri ve takımları adına bir şeyler ortaya koymaya çalıştılar. Buna rağmen mağlup olmaktan kurtulamadık. Sahamızda çok önemli 3 puan kaybederek avantaj kaybettik ama lig daha bitmedi'' dedi.

Ligde bulundukları yerden kurtulmak için bundan sonraki maçlarını kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Erdem, ''İşimiz gittikçe zorlaşıyor. Bu zorluklara göğüs germeliyiz. Oyuncu kadromuzla bütün zorlukları aşacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor