Ofspor, İstanbul'da galibiyet istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, düşündükleri gibi oynayabilmeleri halinde istediklerini alacaklarını söyledi.   Yılmaz, Sultanbeyli  Belediyespor karşı

Ofspor, İstanbul'da galibiyet istiyor
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, düşündükleri gibi oynayabilmeleri halinde istediklerini alacaklarını söyledi.
 
Yılmaz, Sultanbeyli  Belediyespor karşısında her zamanki oyunlarını sergileyeceklerini belirterek, "Düşündüğümüz gibi oynayabilirsek istediğimizi alırız" dedi.
 
Tüm takımların maçlarına galibiyet için çıktığını dile getiren Yılmaz, "Hiçbir takım rakibini küçümsemez. Genç ekibimizle tüm maçlarımıza aynı ciddiyetle çıkıyoruz. Henüz yeni bir ekibe sahip olmamıza rağmen lige iyi başladık. Temennimiz aynı çizgide ilerlemek. Bunun için dış saha maçları da olsa aynı oyun disiplininden kopmamayı hedefliyoruz. Biz İstanbul'da başta galibiyet, olmazsa puan kaybı yaşamamak için mücadele edeceğiz. Ofspor'umuza yakışan en iyi sonucu alarak dönmeye çalışacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor