Ofspor, ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, ilk yarının son maçında sahasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile karşılaşacak Ofspor, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp devreyi üst sıralarda tamamlamak istiyor.    Teknik direktör Erdoğan Yılmaz, ilk yarıyı üst sıralarda

Ofspor, ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istiyor
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, ilk yarının son maçında sahasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile karşılaşacak Ofspor, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp devreyi üst sıralarda tamamlamak istiyor. 
 
Teknik direktör Erdoğan Yılmaz, ilk yarıyı üst sıralarda kapatmak istediklerini belirterek, " 3 puanla kapatabilirsek iyi olur. Son maçında Yomraspor'u 5-0 yenerek iyi bir ivme kazanan  bir ekibe karşı oynayacağız. Zor maç olacak ama günündeki bir Ofspor'a direnmek zor olur. Kaybetmeye tahammülümüz yok. Evimizdeki bu karşılaşmayı iyi futbolumuzla kazanmak istiyoruz. Sonucu gollerimizle süsleyebilirsek kazanan taraf oluruz" dedi.
 
Devrenin son maçına taraftarlarını da davet eden Yılmaz, "Sezona başlarken amacımız yeni ve genç kadromuzla ilk yıl kalıcı olup, ikinci yıl şampiyonluğa oynamaktı fakat beklentilerimizin aksine güzel bir ivme yakaladık. Devreyi 3 puanla kapatabilirsek gücümüze güç katmış olacağız. Bu nedenle taraftarlarımızın desteğine ihtiyaç duyacağız. Tribünlerin doluluğu futbolcularımıza güç verecektir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler