Ofspor hasrete son vermek istiyor

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu,  kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Kerimoğlu,  yaptığı açıklamada, ligde istedikleri çizgide

Ofspor hasrete son vermek istiyor
 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu,  kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
 
Kerimoğlu,  yaptığı açıklamada, ligde istedikleri çizgide ilerlediklerini ancak oynadıkları son 3 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldıklarını belirterek, kazanmayı özlediklerini anlattı.
 
Galibiyet molasına son vermek istedikleri bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden Kerimoğlu, şunları kaydetti:
 
"TKİ Tavşanlı Linyitspor'un şiddetle puana ihtiyacı var. Her maçını sıkıntılı oynuyor. Güç durumdalar. Bunun farkındayız.  Bize karşı da kazanmak için oynayacaklar. Özellikle evlerinde puanlar alıp rahatlamak isteyeceklerdir. Biz de dikkatli oynayacağız. Bariz hatalar yapmadan kazanmaya çalışacağız. Kazanmak için de elimizden ne geliyorsa yapacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor