Ofspor evinde yükselişe geçti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta dün sahasında oynadığı maçta Belediye Vanspor'u 3-2 yenen Ofspor teknik direktörü İlker Erdem, futbolcularının sahadaki birlik ve bütünlüğünün ilerisi için kendilerine umut verdiğini söyledi.  Erdem, son haftalarda iyi fut

Ofspor evinde yükselişe geçti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta dün sahasında oynadığı maçta Belediye Vanspor'u 3-2 yenen Ofspor teknik direktörü İlker Erdem, futbolcularının sahadaki birlik ve bütünlüğünün ilerisi için kendilerine umut verdiğini söyledi.

 

Erdem, son haftalarda iyi futbol oynadıklarını belirterek, ''Oynadığımız futbolla da son üç haftadır yükselişe geçmiştik. Bizim gibi ligde kalma mücadelesi veren rakibimiz Belediye Vanspor karşısında da bu çıkışımızı devam ettirmek istiyorduk'' dedi.

 

Belediye Vanspor karşısında futbolcularının üstün bir mücadele ortaya koyduklarını ve bu mücadele sonunda da 3 puanı aldıklarını ifade eden Erdem, şunları söyledi:

 

''Futbolcularımın sahadaki birlik ve bütünlüğü ilerisi için bize umut verdi. Oyuncularıma bu galibiyetten dolayı gönülden teşekkür ediyorum. Bu maç bizim için geride kalmıştır, bir an önce önümüzdeki maçlara motive olmalıyız. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Ligin alt sırasında puanlar birbirine çok yakın, bundan dolayı her hafta ligde dengeler değişebilir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler