Ofspor'da kongre heyecanı

Ofspor'da kongre yapıldı.

Ofspor'da kongre heyecanı

Ofspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Başkanlığa yeniden Olcay Saral seçilirken, 16 kişilik yönetimin 7’si değişti.

Bugün saat 15.00 de Kulüp lokalinde 281 delegeden 82 sinin katıldığı toplantıda seçime Olcay Saral tek liste halinde girdi.

Başkan Olcay Saral, kongrede yaptığı konuşmada Ofspor’un borç sarmalından kurtarılıp, kendi ayakları üzerine durabilen kulüp haline getirilmesi için çalıştıklarını belirterek, “Hem yeniden yapılandık ve hem de liglerde yarışmacı olduk. Alt ve üst yapısıyla Ofspor un yarınlarını güvenli hale getirdik” dedi.

Başkan Saral,  yeni yönetimde görev almayan eski yöneticilere de kulübe yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Ofspor da Olcay Saral yeniden Başkan olurken yönetim kuruluna ise, Gökhan Küçükakyüz, Sadık Soylu, Fatih Sarıalioğlu, İsmail Hakkı Solaklı, Mustafa Şen, Sebahattin Gözütok, Sinan Barut, Mehmet Karal, Mustafa İmamoğlu, Ayhan Ulusoy, Adem Çelik, Barış Akyüz, Hüseyin kadıoğlu, Arif Çapoğlu ve Taner Hacımurtezaoğlu seçildiler.

Yeni yönetime Sadık Soylu, Fatih Saral, Sebahattin Gözütok, Sinan Barut, Mehmet Karal, Mustafa İmamoğlu ve Barış Akyüz gibi yeni isimler girdi.

ARSİN EKİBİNDEN OFSPOR ÜYELİK

Kongre için Of a gelen Arsin ekibinden Orhan Yazıcı, Ecevit Albayrak, Orhan Sarıgül , Semih Sarıalioğlu, Zeki Mazlum, Mustafa Aydoğdu ve Osman Saral Ofspor a üye oldular.
 




HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor