Ofspor çıkış peşinde

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, sahasında Centone Karagümrükspor’u konuk edecek olan Ofspor'da teknik direktör Tolgay Kerimoğlu, kötü sonuçlar aldıklarını ifade ederek, "Bizim için Centone Karagümrükspor maçı bir başlangıç olsun istiyoruz" dedi. Kerimoğlu

Ofspor çıkış peşinde
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, sahasında Centone Karagümrükspor’u konuk edecek olan Ofspor'da teknik direktör Tolgay Kerimoğlu, kötü sonuçlar aldıklarını ifade ederek, "Bizim için Centone Karagümrükspor maçı bir başlangıç olsun istiyoruz" dedi.
 
Kerimoğlu, ligin ilk haftalarında zorlu rakiplerle karşılaştıklarını ve aldıkları kötü sonuçların takımın yorgunluğundan kaynaklandığını ifade ederek, ikinci yarının ilk haftasında karşılaşmaları gereken Yeni Malatyaspor maçının ertelenmesi ile bir haftada 3 maç oynamalarının kendilerini yorduğunu söyledi.
 
Centone Karagümrük maçı ile kötü gidişe "dur" demek istediklerini anlatan Kerimoğlu, şunları kaydetti:
 
"Zor haftalardan geçtik. Aslında iyi futbol oynuyoruz ama oyumuzu skora yansıtmakta zorluk çekiyoruz. Bu hafta galip gelmeliyiz. Bunu da başarabilecek gücümüz var. Bizim için Centone Karagümrükspor maçı bir başlangıç olsun istiyoruz. Maça iyi hazırlandık. Takım olarak kayıplarımızı unutup, bu maça konsantre olduk. Kazanmak istiyoruz"
 
Kerimoğlu, Centone Karagümrükspor maçını kazanmak için sahada gerekeni yapacaklarını anlatarak, taraftarlardan takımlarına destek olmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler