Ofspor çıkış istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Ofspor'un kulüp başkanı Olcay Saral, deplasmanda karşılaşacakları Ümraniyespor'u yenerek galibiyetleri sürdürmek istediklerini söyledi.Saral, yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon'u 2-0'lık skorla yenerek 3 haftadır ar

Ofspor çıkış istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Ofspor'un kulüp başkanı Olcay Saral, deplasmanda karşılaşacakları Ümraniyespor'u yenerek galibiyetleri sürdürmek istediklerini söyledi.

Saral, yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon'u 2-0'lık skorla yenerek 3 haftadır aradıkları galibiyeti bulduklarını ifade ederek, "Bu galibiyet tüm camia için moral oldu. Takım olarak ortaya iyi mücadele koyuyoruz. Bazen iyi oynadığımız halde kazanamadığımız maçlar da oluyor. Kaybettiğimiz Turgutluspor maçı dışında bazı maçlarda da iyi oynamıştık ama sonuca gidememiştik" dedi.

Deplasmanda karşılaşacakları Ümraniyespor'un zorlu bir ekip olduğunu anlatan Saral, şunları kaydetti:

"Ümraniyespor maçını kazanarak galibiyetleri sürdürmek istiyoruz. Bizim için takımların nerede bulunduğu önemli değil. Ümraniyespor iyi bir ekip fakat biz de iyi bir ekibiz, iyi oynuyoruz. Elbette onları hafife almayacağız. Onlar ev sahipliği avantajını iyi değerlendirmek isteyeceklerdir. Biz bunları düşünmeyip işimize bakacağız. Başarabilirsek iyi olacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler