Ofspor başarılı olamadı!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda Pursaklarspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un futbol şube sorumlusu Sultan Süha Tellioğlu, ''Alacağımız 3 puan ile düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyorduk ama bunda başarılı olamadık'' dedi. Tellio

Ofspor başarılı olamadı!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda Pursaklarspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un futbol şube sorumlusu Sultan Süha Tellioğlu, ''Alacağımız 3 puan ile düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyorduk ama bunda başarılı olamadık'' dedi.

Tellioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Eyüpspor karşısında çok önemli bir maçta mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, ''Ligde bulunduğumuz konum itibariyle mutlaka galip gelmek zorundaydık. Alacağımız 3 puan ile düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyorduk ama bunda başarılı olamadık, sahamızda çok önemli 3 puan kaybettik'' diye konuştu.

Ligin alt sıralarındaki takımların puan kaybettiği bir haftada kendilerinin de haftayı puansız kaybetmeleriyle büyük bir avantaj kaybettiklerini belirten Tellioğlu, ''Çok önemli bir haftayı iyi değerlendiremedik. Hafta sonu ise deplasmanda Pursaklarspor ile karşılaşacağız. Bu maçta alacağımız 3 puan ile geçen hafta sahamızda kaybettiğimiz mağlubiyeti telafi etmek zorundayız. Rakibimiz de bizim gibi ligin alt sırasında. Bu açıdan her iki takımı da zor bir maç bekliyor. Biz ligde kalmak istiyorsak bu maçta kesinlikle galip gelmek zorundayız'' ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor