Ofspor, Ankara Deplasmanına iddialı gidiyor

  Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'un Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu, deplasmanda Bugsaşspor ile yapacakları karşılaşmadan puan ya da puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi.Kerimoğlu, takım olarak karşılaşmaya hazır olduklarını,

Ofspor, Ankara Deplasmanına iddialı gidiyor

  Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'un Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu, deplasmanda Bugsaşspor ile yapacakları karşılaşmadan puan ya da puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi.

Kerimoğlu, takım olarak karşılaşmaya hazır olduklarını, sahadan ne taraftarlarını ne de kendilerini üzecek bir skorla ayrılmak istemediklerini ifade etti.

Karşılaşma boyunca iyi oyun ortaya koymaya çalışacaklarını vurgulayan Kerimoğlu, "Bu karşılaşma son maçlarını kaybetmiş iki ekibin mücadelesi olacak. Deplasman olup olmaması bizi çok düşündürmüyor. Amacımız kazanmak. Bizim için rakibimizin ne yapacağı değil, daha çok bizim ne yapacağımız önemli. Bizim de ne yapmak istediğimiz biliniyor. İyi hazırlandığımız bir karşılaşmadan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Ofspor'da sakatlığı bulunan Mert Can Aktaş, Bugsaşspor karşısında görev alamayacak. - Trabzon.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor