Ofspor 2.Lig'e yükseldi

Spor Toto 3. Lig 2. Tur Final karşılaşmasında Ofspor, Diyarbekirspor'u penaltı atışları ile mağlup ederek 2. Lig'e yükseldi. Karşılaşmanın normal süresi 1-1 sona ererken 15'er dakikadan 2 devre halinde uzatmalar oynandı ve bu dakikalarda gol olmayınca kar

Ofspor 2.Lig'e yükseldi

Spor Toto 3. Lig 2. Tur Final karşılaşmasında Ofspor, Diyarbekirspor'u penaltı atışları ile mağlup ederek 2. Lig'e yükseldi.

Karşılaşmanın normal süresi 1-1 sona ererken 15'er dakikadan 2 devre halinde uzatmalar oynandı ve bu dakikalarda gol olmayınca karşılaşma penaltılara gitti.

Penaltılarda iki tarafta 4 penaltı atışını da gole çevirdi. 5. penaltılarda Ofspor golü bulurken Diyarbekirsporlu Umt son penaltı atışını kaçırdı. Bu skorla Ofspor Spor Toto 2. Lig'e yükseldi.

Ofspor Teknik Direktörü Erdoğan Yılmaz yaptığı açıklamada çok çalıştıklarını ve bu zaferi hakettiklerini, Diyarbekirspor'a da mücadele için tebrik ettiğini söyledi.

1-992.jpg

2-433.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler