Ofoedu gidiyor mu?

1461 Trabzon'un Jebrin ile birlikte takımda iki yabancıdan biri olan Ofoedu sezon sonu takımdan ayrılıyor. Bu yıl  golleri ve yaptığı asistlerle takımına önemli katkılar yapan Nijeryalı forvetin ülkesine döneceği kesinleşti.1461 Trabzon'un yeni binasının

Ofoedu gidiyor mu?

1461 Trabzon'un Jebrin ile birlikte takımda iki yabancıdan biri olan Ofoedu sezon sonu takımdan ayrılıyor. Bu yıl  golleri ve yaptığı asistlerle takımına önemli katkılar yapan Nijeryalı forvetin ülkesine döneceği kesinleşti.

1461 Trabzon'un yeni binasının açılışında Ofoedu'ya kaptan Emrullah ile 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay teşekkür hediyesi verdi.

Burada Ofeudu ile ilgili açıklama yapan 1461 Trabzon Başkanı Suat Şen, Ofoedu'nun satın alma opsiyonu ile kiralandığını ancak önümüzdeki sezon kadroda düşünülmediğini söyledi. Şen " Ofeudu ile tekrar anlaşma yapmadık onu geri gönderiyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler