Oflular Taksim'de horon şov yaptı

Of Hayrat Derneği tarafından düzenlenen horon şöleni binlerce Karadenizli'yi Taksim Gezi Parkı'nda buluşturdu. Renkli görüntülerin yaşandığı horon şöleninde yan yana horon tepen Trabzonspor ve Fenerbahçe formalı iki kişinin samimi görüntüsü ilgi çekti.Of

Oflular Taksim'de horon şov yaptı

Of Hayrat Derneği tarafından düzenlenen horon şöleni binlerce Karadenizli'yi Taksim Gezi Parkı'nda buluşturdu. Renkli görüntülerin yaşandığı horon şöleninde yan yana horon tepen Trabzonspor ve Fenerbahçe formalı iki kişinin samimi görüntüsü ilgi çekti.

Of Hayrat Derneği'nin Facebook sayfasından duyurduğu 'Haydee Horona' etkinliğine Taksim Gezi Parkı'nda binlerce insan katıldı. Kemençe ve tulum eşliğinde tepilen horona Gezi Parkı'nda toplanan vatandaşlar da eşlik etti. Geniş bir halka oluşturan vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Horon şöleninde ilginç görüntüler de yaşandı. Şölene köpeği ile gelen bir vatandaş horon sırasında da köpeğini elinden bırakmadı. Bir başka ilginç görüntü ise bir zencinin horona dahil olmasıydı. Kemençeye ayak uydurmaya çalışan zencinin yaşadığı neşe yüzüne yansıdı. Yöresel Oyunlar eşliğinde etkinlik devam etti.

Öte yandan Trabzonspor'un şampiyonluk yarışına destek vermek amacıyla bazı Karadenizliler takımın bayrağını açarak destek verdi. Fenerbahçe ve Trabzonspor formaları ile birlikte horon oynayan vatandaşların samimi görüntüsü objektiflerine takıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor