Ofansif futboldan taviz yok!

 PTT 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Engin Korukır, Konyaspor deplasmanında ofansif futboldan taviz vermeden oynayacaklarını söyledi. Korukır, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamad

Ofansif futboldan taviz yok!

 

PTT 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Engin Korukır, Konyaspor deplasmanında ofansif futboldan taviz vermeden oynayacaklarını söyledi.
 
Korukır, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Konyaspor'un son haftalarda çıkış yakaladığını belirterek, "Devam ettirmek isteyecekler. Biz de üzerine koyarak gidiyoruz. Planlarımız, programlarımız istediğimiz gibi gidiyor. Bu hafta değerli bir rakibe karşı oynuyoruz. Yıllarca Süper Lig'de oynamış, önemli futbolculara sahip bir takım. Biz de iyi bir takımız. Kesinlikle kazanmak için gideceğiz. Konyaspor deplasmanında ofansif futboldan taviz vermeden oynayacağız. Kazandığımız zaman çok şeyi kazanacağız" dedi.
 
Futbolda büyük konuşmanın doğru olmadığını ifade eden Korukır, "Ancak takımınıza güveniyorsanız bu güveni mutlaka yansıtmalısınız. Bizler lider olarak özgüven aşılamayı doğru yaparsak, futbolcu daha iyi algılar. Takımıma çok güveniyorum. Darbeye bağlı çok sakatlıklarımız var. Hiç bir zaman eksiklere sığınmadan kadroya çok güveniyoruz. Kadro kurarken çok zorlanıyoruz. 25 kişilik kadromuzun tamamı çok değerli" diye konuştu.
 
Sezon başında çok para harcayarak bir takım kurmadıklarını kaydeden Korukır, şunları söyledi:
 
"Ligdeki 18 takım arasında harcamada belki de 9. sıradayız. Kulübün büyüklüğünden dolayı herkes buraya gelmek istedi. Çok iyi, karekterli futbolcular aldık. Doğru seçimler yaptık. Takımda çok güzel bir kaynaşma yaşanıyor. Arkadaşlık çok üst seviyede. Geleceğe daha Umutlu bakıyoruz. Bütün futbolcularımız, hepimiz huzurluyuz. Son maçta seyirci desteği kaynaşmayı, dayanışmayı daha üst seviyeye çıkardı. Çünkü oynanan futbol herkesi gerçekten mutlu ediyor."
 
Korukır, Sezer Özmen ve Çetin Güngör'ün ligin ilk yarısında forma giyme şansının zor olacağını, Onur Güney'in hafif sakatlığı bulunduğunu, sakatlıktan yeni çıkan Serhat Akyüz'ün ise takımla birlikte çalışmalara başladığını kaydetti.
 
Bu arada, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren yeşil-mavili ekip, koşunun ardından yarı sahada kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Kaleciler takımdan ayrı olarak çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor