Of spor seriye bağlamak istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Dardanelspor'u konuk edecek Ofspor'da, kulüp futbol şube sorumlusu Sultan Süha Tellioğlu, bu maçı da kazanarak galibiyet serilerini devam ettirmek istediklerini söyledi.Tellioğlu, AA muhabirine yaptığı

Of spor seriye bağlamak istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Dardanelspor'u konuk edecek Ofspor'da, kulüp futbol şube sorumlusu Sultan Süha Tellioğlu, bu maçı da kazanarak galibiyet serilerini devam ettirmek istediklerini söyledi.

Tellioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin en alt sırasında yer alan rakipleri Dardanelspor'un geçen hafta Belediye Vanspor'u yenip moral bulduğunu belirterek, "Biz de takım olarak iki haftadır üst üste kazanarak 6 puan aldık. Ligde küme düşme potasından uzaklaşmayı hedefleyen iki takımın mücadelesi zor geçecek. Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanıp bu maçta galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Önlerinde 8 maç kaldığını ifade eden Tellioğlu, "Bu maçlardan beşini kendi sahamızda oynayacağız. Fikstür avantajımızı iyi değerlendirip ligde kalmak istiyoruz. Dardanelspor maçının ardından yine küme düşmeme mücadelesi veren Belediye Vanspor ile karşılaşacağız. Her iki maçtan da 6 puan almayı hedefliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor