Of halı saha maçıyla buluştu

Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Dernekpazarı Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Rize Çamlıhemşin Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, stajyer kaymakam Osman Sayılır, Of'un yeni belediye başkanı Murat Saral, Of Müftüsü Mehmet Genç, Tapu Müdürü Ali Sayın, SYDV Müdürü Murat

Of halı saha maçıyla buluştu

Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Dernekpazarı Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Rize Çamlıhemşin Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, stajyer kaymakam Osman Sayılır, Of'un yeni belediye başkanı Murat Saral, Of Müftüsü Mehmet Genç, Tapu Müdürü Ali Sayın, SYDV Müdürü Murat Çakır, gazeteci Yüksel Yaşar, kaymakamlık koruma, özel kalem ve yazı işleri personeli, halı saha maçında buluştu.

Yoğun iş temposu arasında haftada bir kez de olsa böyle farklı bir etkinlikle bir araya geldikleri için mutlu olduklarını belirten Sonel, ''Kaymakam arkadaşlarımız ve daire amirlerimizle zaman zaman buluşarak iş yoğunluğumuzun stresini atıyorduk. Yeni belediye başkanı arkadaşımız da aramıza katıldı. Güzel bir birliktelik oluyor. Eğlenceli ve zevkli bir mücadele oluyor'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler