Ocak ayının en iyisi Olcan oldu

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Ocak ayının en iyi futbolcusu Olcan Adın seçildi.“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında 2012 yılının ilk kazananı belli oldu. Devre arasında Gaziantepspor’dan transfer edilen, Trabzonspor formasıyla çıktığı 6

Ocak ayının en iyisi Olcan oldu

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Ocak ayının en iyi futbolcusu Olcan Adın seçildi.

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında 2012 yılının ilk kazananı belli oldu. Devre arasında Gaziantepspor’dan transfer edilen, Trabzonspor formasıyla çıktığı 6 maçın 3’ünde gol atan ve başarılı bir performans sergileyen Olcan Adın TrabzonCell abonelerinin gönderdiği oyların yüzde 68’ine sahip olarak TrabzonCell Ayın Futbolcusu ödülünü almaya hak kazandı.

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Şubat ayı oylaması da başladı. TrabzonCell aboneleri, “Futbolcu” boşluk, seçtiği futbolcunun forma numarasını yazarak 1967’ye gönderdikleri SMS’lerle ayın futbolcusunu seçme ve ödülün verildiği maça bilet kazanma fırsatı yakalıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler