O ziyarete Yusufeli damgasını vurdu!

Başbakan Ahmet Davutoğlu göreve gelişinin ardından brifing almak üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nı ziyaret etmişti.Bilgilendirme toplantısı ve ardından sosyal taraflar toplantısına katılacak olan Davutoğlu, son dönemde gündemde yer alan iş güv

O ziyarete Yusufeli damgasını vurdu!

Başbakan Ahmet Davutoğlu göreve gelişinin ardından brifing almak üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nı ziyaret etmişti.

Bilgilendirme toplantısı ve ardından sosyal taraflar toplantısına katılacak olan Davutoğlu, son dönemde gündemde yer alan iş güvenliği ve çalışma hayatıyla ilgili düzenlemeleri masaya yatıracak.

bakan-2.jpgBAKAN VE BÜROKRATLAR YUSUFELİLİ

Başbakan’ın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığını ziyaret sonrası çekilen fotoğrafta yer alan dört önemli ismin Artvin Yusufeli ilçesi doğumlu hemşerimiz olduğunu belirtmekte fayda var. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik,Bakan Yardımcısı Halil Etyemez,İşKur Genel Müdürü Nusret Yazıcı,Sosyal Sigortalar Kurum Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı Yadigar Gökalp İlhan Artvin Yusufeli doğumlu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor