O transfer'de Trabzonspor'a bir rakip daha!

Bursaspor'da Ozan Tufan’ın taliplileri her geçen gün artıyor. Bursaspor ve A Milli takımda ortaya koyduğu performansla bir çok kulüp ile Trabzonspor’un talip olduğu genç futbolcuya, İspanya’nın Altetico Madrid takımından sonra İtalyan futbol devlerinden R

O transfer'de Trabzonspor'a bir rakip daha!

Bursaspor'da Ozan Tufan’ın taliplileri her geçen gün artıyor. Bursaspor ve A Milli takımda ortaya koyduğu performansla bir çok kulüp ile Trabzonspor’un talip olduğu genç futbolcuya, İspanya’nın Altetico Madrid takımından sonra İtalyan futbol devlerinden Roma’nın da talip olduğu iddia edildi.

Kulübe yakın çevreler, Galatasaray ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinin olduğu gün Roma kulübünün yetki verdiği FIFA menajerinin Başkan Recep Bölükbaşı ile görüştüğünü belirtirken, yapılan teklifin Bursaspor’un istediği 10 milyon Euro’nun altında olduğu, önümüzdeki günlerde Roma Kulübü’nün yeni teklif sunacağı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor