O Trabzonspor'un Ahtapot'u

Trabzonspor'un maçlarını içeride dışarıda olsun takip eden Trabzonspor taraftarı Deniz Gürkök Gaziantepspor-Trabzonspor karşılaşmasının 3-1 Trabzonspor lehine biteceğini Uçakta söyledi.haber61.net Genel koordinatörü Orhan Çavuşuğlu'na Gaziantep yolculuğu

O Trabzonspor'un Ahtapot'u

Trabzonspor'un maçlarını içeride dışarıda olsun takip eden Trabzonspor taraftarı Deniz Gürkök Gaziantepspor-Trabzonspor karşılaşmasının 3-1 Trabzonspor lehine biteceğini Uçakta söyledi.

haber61.net Genel koordinatörü Orhan Çavuşuğlu'na Gaziantep yolculuğu sırasında maçın 3-1 biteceğini sööyleyen Gürkök'ün bu iddialı söylemi fotoğraflandı da.

işte Trabzonspor kafilesini Gaziantep'e götüren uçakta Deniz Gürkök'ün maç sonucunu 3-1 ile tahmin ettiği o fotoğraf.

deniz.jpg

O bunu hep yapıyor:

Trabzonspor'un Bursaspor'u Bursa'da 2-0 yendiği karşılaşma öncesinde de, Deniz Gürkök karşılaşmanın 2-0 Trabzonspor'un galibiyeti ile biteceğini söylemiş ve Konyaspor karşılaşması tahminini fotoğraflamamanın üzüntüsü içerisinde olan Çavuşoğlu Gürkök'ün Bursaspor maç tahminini de görüntülemişti.

İşte Bursaspor karşılaşması öncesi uçakta çekilen o resim:

deniz_bursaspor.jpg

Gürkök Konyaspor Trabzonspor karşılaşması öncesi maçın sonucunu 2-1 Trabzonspor'un galibiyeti ile biteceğini bilmiş fakat Çavuşuğlu o anı görüntülememişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor