O takım TS için ara vermedi!

Balıkesirspor teknik direktörü Cihat Arslan, 4-2 kazandıkları Kardemir Karabükspor maçının ardından, "oyuncuların izin istedi ama önümüzde Trabzonspor maçı var vermedim" dedi. Cihat Arslan, şöyledevam etti:"Fiziğin bittiği yerde inanç ayakta kalmaya çalış

O takım TS için ara vermedi!

Balıkesirspor teknik direktörü Cihat Arslan, 4-2 kazandıkları Kardemir Karabükspor maçının ardından, "oyuncuların izin istedi ama önümüzde Trabzonspor maçı var vermedim" dedi. Cihat Arslan, şöyledevam etti:

"Fiziğin bittiği yerde inanç ayakta kalmaya çalıştı. Bizi bu ayakta tutuyor. Ligde kalmak için uğraşmamız gerekiyor. Burası 18 takımın yer aldığı profesyonel bir platform, bir arena. Bu ligde yalnız ayakbastı parası 6.5 milyon TL. Oysa bir alt lige düşünce 5 milyon TL'ye takım yapmak zorundayım. Son 4 hafta attığımız 11 gol, bir inanç var. Bunu kaybetmek istemiyoruz. Önümüzde Trabzonspor maçı var. Futbolcularım mücadelenin ardından 2 gün izin istedi ama vermedim. Ciddiyeti bozmadan oynamamız şart. Düşsek bile alkışlanarak düşeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor