O pankartta ceza

Bordo-Mavili taraftarlar, Fenerbahçe mücadelesine "2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor’dur’’ yazısıyla çıkılmasını istedi. Fakat geçen sezonki Galatasaray maçına bu pankartla sahaya giren Fırtına’ya 20 bin TL para cezası verildiği ortaya çıktı. En az f

O pankartta ceza
Bordo-Mavili taraftarlar, Fenerbahçe mücadelesine "2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor’dur’’ yazısıyla çıkılmasını istedi. Fakat geçen sezonki Galatasaray maçına bu pankartla sahaya giren Fırtına’ya 20 bin TL para cezası verildiği ortaya çıktı.
 
En az futbolcular kadar taraftarlar da Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı. Borda-Mavililer’in özel olarak dizayn edecekleri pankartlarla, stadyumda şölen havası yaratacakları belirtildi. Son durumu itibariyle 25 bin Passolig kart satan Trabzonspor’da yönetim, bu rakamın her geçen gün arttığını vurgulayarak, Avni  Aker’in tıklım tıklım olacağını ifade etti. Vahid Halilhodzic de yaptığı açıklamada,Fenerbahçe karşılaşmalarında oluşan yüksek tansiyonun Trabzonspor’un aleyhine olduğunun altına çizerek,taraftarlın sağduyulu olmasını istiyor.Önceki gün konuşan Bosnalı hoca,’’Fenerbahçe maçında seyircilerle birlikte akıllı oynamamız gerekiyor’’ diyerek,90 dakikanın kendileri adına sakin geçmesi gerektiğini söylemişti.
 
Taraftarların isteği var 
 
Bordo-Mavililerde bu bilinçle tribünlerdeki yerlerini alacaklar. Fakat taraftarların, Bordo-Mavili kurmaylardan bir ricası oldu ve futbolcuların, ‘’2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor’dur’’ yazılı pankartla çıkmasını istedi. Yönetim kabul edebilir, çünkü daha önceden emsali var. Geçtiğimiz sezon oynanan Galatasaray maçına futbolcular bu pankartla sahaya girmiş ve TFF 20 bin TL para cezası kesmişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler