O oyuncu ile anlaşıldı!

Spor Toto 2. Ligi takımlarından Düzyurtspor, Sivas Dört Eylül Belediyespor'dan Şafak Bayraktar ile 2 yıllık sözleşme imzaladı, iç transferde Gürkan Durmuş'un sözleşmesini ise bir yıl daha uzattı.Teknik direktör Ömer Ortakudaş, transferde titiz davrandıkla

O oyuncu ile anlaşıldı!

Spor Toto 2. Ligi takımlarından Düzyurtspor, Sivas Dört Eylül Belediyespor'dan Şafak Bayraktar ile 2 yıllık sözleşme imzaladı, iç transferde Gürkan Durmuş'un sözleşmesini ise bir yıl daha uzattı.

Teknik direktör Ömer Ortakudaş, transferde titiz davrandıklarını belirterek, "Takımımıza direkt katkı sağlayacak isimler üzerinde duruyoruz" dedi.

İlk etapta  Sivas Dört Eylül Belediyespor'dan iyi bir stoper olan Şafak Bayraktar'ı renklerine kattıklarını ifade eden Ortakudaş, "Kendisi ile 2 yıllık anlaşma imzaladık. İç transferde de yolumuza devam etmek istediğimiz futbolcularımızla görüşmelere başladık ve Gürkan Durmuş'un sözleşmesini bir yıl uzattık. Her iki transferin de Düzyurtspor'a katkı sağlayacağına inanıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor