'O' kadının gününü kutlamıyoruz

Trabzonspor'un Beşiktaş ile oynadığı maçta Şenol Güneş'e ayakkabı fırlatarak sinirlerin bir anda gerilmesine neden olan Beşiktaşlı kadın taraftarın pişman olmadığı yönündeki açıklaması, ortamı daha da gerdi. Taraftarlar, "Ayakkabıyı atan kadının Kadınlar

'O' kadının gününü kutlamıyoruz

Trabzonspor'un Beşiktaş ile oynadığı maçta Şenol Güneş'e ayakkabı fırlatarak sinirlerin bir anda gerilmesine neden olan Beşiktaşlı kadın taraftarın pişman olmadığı yönündeki açıklaması, ortamı daha da gerdi. Taraftarlar, "Ayakkabıyı atan kadının Kadınlar Günü'nü kutlamayın" diyerek kampanya başlattı.

Trabzonlu Gençlerin tribün lideri Mehmet Fındıkçı ise o bayan taraftar hariç tüm kadınların Kadınlar Günü'nü kutladıklarını belirterek, "Bir sonraki maçta tribün olarak bu konuda gereken mesajları vereceğiz. Kimse bizim en önemli değerlerimizden Şenol hocamıza karşı saygısızlık yapamaz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor