'O kadar hırçın futbolcu değilim'

Engin Baytar, Trabzonspor Dergisi'nde TrabzonCell'liler'in sorularına cevap verdi.Trabzonsporlu Engin Baytar, bu sezon ortaya koydukları mücadelenin kendilerini şampiyonluğa taşıyacağına inandığını söyledi. Başarılı futbolcu, takım olarak hedeflerinin şam

'O kadar hırçın futbolcu değilim'

Engin Baytar, Trabzonspor Dergisi'nde TrabzonCell'liler'in sorularına cevap verdi.

Trabzonsporlu Engin Baytar, bu sezon ortaya koydukları mücadelenin kendilerini şampiyonluğa taşıyacağına inandığını söyledi.

Başarılı futbolcu, takım olarak hedeflerinin şampiyonluk olduğunu yineleyerek, bu sezon bütün kupaları olmak istediklerini dile getirdi.

Ortaya koydukları mücadelenin kendilerini şampiyonluğa taşıyacağına inanan Engin, özellikle Gençlerbirliği maçının ikinci yarısındaki gibi oynamaları halinde bunun daha da rahat olacağını kaydetti.

Ligde rakiplerine nazaran en istikrarlı takım olduklarını ifade eden Engin, özellikle büyük takımlar arasında en iyi futbolu da kendilerinin oynadığını belirtti.

Sahadaki hırsının üzerindeki formayla alakalı olduğunu anlatan tecrübeli futbolcu, aslında göründüğü kadar hırçın olmadığını, sadece maç içerisinde bazen kendisine hakim olamadığını bildirdi.

Kendisine yönelik 'psikopat' yakıştırmasından da rahatsız olmadığını söyleyen Engin, özellikle hakemlerle olan diyaloglarımda bazen aşırıya kaçtığını kabul etti

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler