O hakemler belirlendi...

FIFA kokartlı üç hakemimiz Şampiyonlar Ligi'nde düdük çalacak.FIFA kokartlı hakemlerden Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda düdük çalacak.Hüseyin Göçek, 2 Ağustos Salı günü Belarus'un Bate Borisov ekibi ile

O hakemler belirlendi...

FIFA kokartlı üç hakemimiz Şampiyonlar Ligi'nde düdük çalacak.

FIFA kokartlı hakemlerden Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda düdük çalacak.

Hüseyin Göçek, 2 Ağustos Salı günü Belarus'un Bate Borisov ekibi ile Litvanya'nın Ekranas arasında oynanacak maçı yönetecek. Halis Özkahya da 2 Ağustos Salı akşamı İrlanda Cumhuriyeti'nde Shamrock Rovers ile Danimarka temsilcisi FC Kopenhag arasındaki maçta görev yapacak. 3 Ağustos Çarşamba günü Polonya'da Wisla Krakow ile Bulgaristan ekibi Litex Lovech arasında oynanacak 3. ön eleme maçını da Fırat Aydınus yönetecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler