O haberlerin kaynağı aranıyor!

Kuzey Ekpres Gazetesi, “Pes doğrusu” haberiyle bugün ilginç bir detaya yer verdi.İşte haberin detayı; “Spartak Moskova takımında forma giymekte zorlanan ve bu nedenle de geçen sezon kiralık verilen, bu sezon da satışına onay verilen Waris için yapılan hab

O haberlerin kaynağı aranıyor!

Kuzey Ekpres Gazetesi, “Pes doğrusu” haberiyle bugün ilginç bir detaya yer verdi.

İşte haberin detayı; “Spartak Moskova takımında forma giymekte zorlanan ve bu nedenle de geçen sezon kiralık verilen, bu sezon da satışına onay verilen Waris için yapılan haberler, ‘pes’ dedirtti.

Fotomaç Gazetesi Rus Basınına dayandırarak, “Ona Primier Lig’den talip vardı”, Vatan Gazetesi ise, “Trabzonspor transfer ettikten 24 saat sonra Katar’dan 15 milyon euroluk öneri geldi” haberlerine yer verildi.

Fakat ne Fotomaç, Rus basınında hangi gazetenin haberi yaptığını, ne de Vatan Gazetesi, Katar’ın hangi kulübünün Waris için 15 milyon Euro önerdiğine yer verebildi. Bunun sonucu olarak da ısmarlama olduğu şüphesi doğdu.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor