O futbolcu serbest kaldı

Elazığspor'da, alacakları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuran futbolcular arasında bulunan kaptan Ahmet Görkem Görk, serbest kaldı.Elazığspor'da yaprak dökümü devam ediyor. Şu ana kadar kayda değer bir transfer yapamadığı gibi kadrosund

O futbolcu serbest kaldı

Elazığspor'da, alacakları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuran futbolcular arasında bulunan kaptan Ahmet Görkem Görk, serbest kaldı.

Elazığspor'da yaprak dökümü devam ediyor. Şu ana kadar kayda değer bir transfer yapamadığı gibi kadrosundaki futbolcuları da birer birer kaybeden bordo-beyazlılarda, son olarak kaptan Ahmet Görkem Görk serbest kaldı.

Tecrübeli futbolcu, alacakları nedeniyle TFF'ye başvurmuştu. TFF'nin, Elazığspor'a ödeme yapması için verdiği süre saat 17.00 itibariyle sona erdi. Ahmet Görkem Görk, herhangi bir ödeme yapılmayınca sözleşmesini tek taraflı feshetme hakkını elde ederek serbest kaldı. Dün akşam Elazığ'a gelen Görkem'in menajeri ile yapılan görüşmeden herhangi bir sonuç alınamadığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun takımda kalmak için fedakarlık yapmasına rağmen, somut bir adım atılmaması nedeniyle iplerin koptuğu ve bu gelişme üzerine görüşmelerin sonuçsuz kaldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler