O dergi el değiştiriyor

Bordo-Mavilin Uzun süredir kulüp bünyesinde çıkartılan Trabzonspor Dergisi el değiştiriyor.Son dönemde yaşanan aksaklıklar ve düzensizlikler nedeniyle sorun yaşanan Dergi'nin hazırlanma işi Bülent Gürkan'a verilecek. Konuyla ilgili olarak, görevden ayrılm

O dergi el değiştiriyor

Bordo-Mavilin Uzun süredir kulüp bünyesinde çıkartılan Trabzonspor Dergisi el değiştiriyor.

Son dönemde yaşanan aksaklıklar ve düzensizlikler nedeniyle sorun yaşanan Dergi'nin hazırlanma işi Bülent Gürkan'a verilecek. Konuyla ilgili olarak, görevden ayrılmadan önce Gürkan'la görüşerek anlaşan eski CEO Burak Gürdal'ın önerisiyle alınan karara göre imzalanacak sözleşmenin ardından dergi tasarımı ve içerik yönetimi Gürkan'ın kontrolüne verilecek. Bu arada Bülent Gürkan'ın dergi için 4 personel talep ettiği, konunun da Bordo Mavili kulüpte değerlendirildiği bilgisine ulaşıldı. Gürkan, Atay Aktuğ döneminde derginin yeniden çıkmaya başlayan sayılarını hazırlamış, ancak daha sonra kulüple yolları ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor