O Başkan özür diledi

Trabzon Süper Amatörde mücadele eden Vakfıkebir Kirazlıkspor Kulübü Başkanı Muhammet Yıldız, geçen Salı günü Vakfıkebir’de oynanan Kirazlıkspor-Çaykaraspor maçında yaşanan olaylardan dolayı Çaykaraspor ve tüm spor camiasından özür diledi.Başkan Yıldız, ma

O Başkan özür diledi

Trabzon Süper Amatörde mücadele eden Vakfıkebir Kirazlıkspor Kulübü Başkanı Muhammet Yıldız, geçen Salı günü Vakfıkebir’de oynanan Kirazlıkspor-Çaykaraspor maçında yaşanan olaylardan dolayı Çaykaraspor ve tüm spor camiasından özür diledi.

Başkan Yıldız, maçın uzatma dakikalarında yaşanan olaydan dolayı çok üzgün olduğunu ifade ederek; “Bu olayı asla tasvip etmiyoruz. Bu olay ferdi bir harekettir. Bir sporcunun yaptığını, bir camiaya asla mal edilmemelidir. Bu sporcumuzun kulüple ilişkisi kesilmiştir. Yaşanan bu olayın ardından iki ilçe arasındaki ilişkiler asla bozulmamalıdır.

 

 Benim 20 yıllık başkanlık döneminde hiç böyle bir olay yaşanmadı. Ben her zaman centilmence mücadele eden bir takım istemişimdir. Ama insanın her isteği her zaman olmuyor. Suçlular cezalarını çekecektir. Bizim Çaykaraspor ile dostluğumuz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor