O 6 tutukluya itiraz edildi

Şike soruşturması kapsamından tutuklanan 6 şüpheli ile ilgili mahkeme kararına itiraz edildi. Soruşturma kapsamında 26 şüpheli tutuklanmıştı. Nöbetçi 11. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanan Fenerbahçe Spor Kulübü Alt Yapı Koordinatörü Cemil Turan, S

O 6 tutukluya itiraz edildi

Şike soruşturması kapsamından tutuklanan 6 şüpheli ile ilgili mahkeme kararına itiraz edildi. Soruşturma kapsamında 26 şüpheli tutuklanmıştı.

Nöbetçi 11. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanan Fenerbahçe Spor Kulübü Alt Yapı Koordinatörü Cemil Turan, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz, eski futbolcu Ümit Karan, Ahmet Çelebi, Bülent İbrahim İşçen ve Tamer Yelkovan ile ilgili karara avukatları itirazda bulundu. Avukatlar mahkemeye verdikleri dilekçede müvekkillerinin tahliyesini ve tutuksuz yargılanmasını talep etti.

3 Temmuz'da başlayan operasyonlarda adliyeye sevk edilen çok sayıdaki zanlıdan FB Başkanı Aziz Yıldırım da dahil 26 kişi tutuklanmıştı. Zanlılar örgüt kurmak, teşvik vermek ve şike yapmakla suçlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor