Nusret Yılmaz'dan FB'li avukatlara cevap

Trabzonspor'un eski avukatlarından Nusret Yılmaz sosyal medya aracılığı ile Fenerbahçeli avukatlara cevap verdi.Fenerbahçeli avukatlardan Abdullah Kaya, bir TV programına katılan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Fenerbahçe'nin UEFA'daki savu

Nusret Yılmaz'dan FB'li avukatlara cevap

Trabzonspor'un eski avukatlarından Nusret Yılmaz sosyal medya aracılığı ile Fenerbahçeli avukatlara cevap verdi.

Fenerbahçeli avukatlardan Abdullah Kaya, bir TV programına katılan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Fenerbahçe'nin UEFA'daki savunmasında, kulübün ulusal ve uluslararası alanda herhangi bir maçın sonucunu etkilemediğine dair verdiği taahhütte "Bu belgeyi imzalayan kulüp yetkilisi vefat etmiştir ve bu kişinin imzası kulübümüzü bağlamamaktadır" iddialarına cevap vermişti.

Trabzonspor'un eski avukatlarından Nusret Yılmaz, Fenerbahçeli avukatlardan Abdullah Kaya'nın Başkan İbrahim Hacıosmnaoğlu'nun sözleri üzerine yaptığı açıklamalara sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Avukat Nusret Yılmaz sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "PFDK 6.5.2012,16.ACM 2.7.2012'de karar vermiştir.UEFA TK kararından FB'nin bu tarihler arasında başvuru formunu sunduğu anlaşılmaktadır! UEFA kararından başvuru formunun 6.5.2012'den sonra verildiği anlaşılmasına rağmen,FB bu formun Mayıs 2011'de doldurulduğunu söylemektedir!. Doğrusu;belgesiz,asılsız iddialarda ve iddianamede yer almayan olaylara dair ithamlarda bulunan meslektaşlarımdan ben de utanıyorum!" ifadelerini kullandı.

Ayrıca "UEFA Takhim Kurulu'nun kararından Fenerbahçe,TFF Disiplin kurulu tarafından aklandığını ve 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin henüz karar vermediğini belirtmektedir" diyen Avukat Nusret Yılmaz UEFA kararının o bölümünüde yayınladı.

UEFA kararının o bölümünde şu ifadelere yer verildi;

"Son olarak; Temyiz eden taraf, kendisinin maç sonuçlarını etkilemeye yönelik faaliyetlere karıştığını, UEFa turnuvasına katılmak amacıyla UERFA'ya verilen Başvuru Formu'nda kasten ve istemli biçimde, belirtmediği yönündeki suçlamaya itiraz etmektedir. Temyiz eden taraf şunu belirtmektedir: Formda herhangi bir yorum veya açıklama yapmamak doğruydu, çünkü Kulüp TFF Disiplin Komştesi tarafından aklanmıştı ve şahıslara ilişkin 16. ağır Ceza Mahkemesi kararı henüz verilmemişti."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor