Nuri Şahin kadrodan çıkarıldı

Güney Kore ile 9 Şubat'ta Trabzon'da oynayacağı özel maç için yarın İstanbul'da kampa girecek A Mili Takım'da Nuri Şahin sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.Dün oynanan Borussia Dortmund-Schalke 04 maçından sonra ayak bileğinde ağrı ve şişlik meyd

Nuri Şahin kadrodan çıkarıldı

Güney Kore ile 9 Şubat'ta Trabzon'da oynayacağı özel maç için yarın İstanbul'da kampa girecek A Mili Takım'da Nuri Şahin sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.

Dün oynanan Borussia Dortmund-Schalke 04 maçından sonra ayak bileğinde ağrı ve şişlik meydana gelen Nuri'nin bugün kulübü tarafından ileri tetkikleri yapıldı. Yapılan tetkik neticesinde milli futbolcunun ayak bileğinde bone bruise (kemik ödemi) ve yumuşak doku ödemi tespit edildi. Oyuncunun tedavisinin en az 1 hafta süreyle antrenmanlara ve maçlara katılmasına engel olacağı kanısına varıldı.

Bu gelişme üzerine, Dortmund kulübü doktorlarıyla görüşen A Milli Takım sağlık ekibinin önerisi ve teknik heyetin kararı doğrultusunda Nuri, Güney Kore maçının kadrosundan çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor