Nurettin Balaban Bayburt’ta

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon şube Başkanı ve Genel merkez yönetim kurulu üyesi Nurettin Balaban Bayburt’ta  Bayburt il özel idarespor teknik direktörü Nevzat Türkoğlu ve yardımcısı Trabzon’lu  antrenörlerden Ali Nail Timurcuoğlu’nu ziyaret

Nurettin Balaban Bayburt’ta

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon şube Başkanı ve Genel merkez yönetim kurulu üyesi Nurettin Balaban Bayburt’ta  Bayburt il özel idarespor teknik direktörü Nevzat Türkoğlu ve yardımcısı Trabzon’lu  antrenörlerden Ali Nail Timurcuoğlu’nu ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaret sonrası Nurettin Balaban tarafından yapılan açıklamada Ali Nail hocanın Bayburt İl Özel İdarespor’da yardımcı antrenör olarak çalışması bizi mutlu etmişti. Bu sayede Bayburt il özel idarespor Teknik direktörü Nevzat Türkoğlu ile tanışma fırsatı bulduk. Nevzat hoca çok mütevazi,saygılı,hoşgörülü bir teknik adam. Geçen yılki takım kadrolarından 3 kişi kalmış,biride Trabzon amatöründen yetişen  Süleyman Altuntaş. Buna rağmen yeni bir takımla 3.lige çıktıkları ilk yılda başarılı sonuçlar alıyorlar. Bayburt’a  4 yıldır geliyorum bu ilde futbol ve  Trabzonspor sevdalısı çok. İnşallah Nevzat ve Ali Nail hoca ve teknik ekibi başarılı olur ve Bayburt ili daha üst liglerde Bayburt’u temsil eder.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler