NTV Trabzon’da da dinlenecek

Bir yıl kadar önce 87.7 frekansıyla İstanbul’da yayın hayatına başlayan Bülent Yüksel yönetimindeki Ntv Spor Radyo,bugünden itibaren Trabzon’u da yayın ağı içine aldı. NTV Spor radyo Trabzon’da bu günden itibaren 96,4 frekansından dinleyicileriyle buluşac

NTV Trabzon’da da dinlenecek

Bir yıl kadar önce 87.7 frekansıyla İstanbul’da yayın hayatına başlayan Bülent Yüksel yönetimindeki Ntv Spor Radyo,bugünden itibaren Trabzon’u da yayın ağı içine aldı. NTV Spor radyo Trabzon’da bu günden itibaren 96,4 frekansından dinleyicileriyle buluşacak .

 

Spor Toto Süper Lig maçlarının canlı anlatımına da başlayan Ntv Spor Radyo, çok yakında Türkiye’nin dört bir yanında sporseverlerin hizmetinde olacak.   Ntv Spor Radyo, yayın ağını tüm Türkiye’ye yaymak üzere de çalışmalar başlattı.

 

Türk spor yayıncılığının seçkin isimleri Halit Kıvanç, Rıdvan Dilmen, Güntekin Onay, Hıncal Uluç, Mehmet Arslan, Mustafa Doğan, Fuat Akdağ, Mehmet Demirkol, Ercan Taner, Murat Kosava, Ahmet Ağaoğlu, Ümit Aktan, İbrahim Kutluay, İhsan Bayülken, Kaan Kural, İsmail Şenol, Asena Özkan, Burcu Esmersoy, Caner Eler, Osman Sakallıoğlu, Tuğba Dural, Orkun Çolakoğlu, Sine Büyüka, Efe Uysal, Genco Boran, Murat Caner, Mert Aydın, Orkun Hınçer, Gürcan Bilgiç, Halil Özer, Devrim Çetin, Emek Ege, Dilara Gönder, Hakan Gündoğar, Özgür Buzbaş, Aykut Yıldırım, Bülent Yüksel, Zadik Gökoğlu, Cemil Tatar, Sevin Okyay, Orhun Gencer, Bağış Erten ve Banu Yelkovan’dan oluşan dev kadro sekiz ilde daha, dinleyicileriyle buluştu.

 

İşte Ntv Spor Radyo frekansları:

 

Trabzon: 96.4

 

İstanbul: 87.7

 

İzmir: 94.5

 

Bursa: 93.6

 

Eskişehir: 99.3

 

Kayseri: 101.0

 

Gaziantep: 101.5

 

Sivas: 88.8

 

Konya: 97.0

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor