Noter tasdikli kumpas!

Haber61/Spor ServisiTrabzonspor’da ‘Kulübün Olağanüstü Genel Kurul Kararı Alması’ yönünde toplanana imzaların sahte olduğunu iddia eden kulübün Genel Müdür Yardımcısı Osman Aydın’a şok suçlama…NOTERDEN TASDİKTrabzonspor yönetimine muhalif olan Trabzonspor

Noter tasdikli kumpas!

Haber61/Spor Servisi

Trabzonspor’da ‘Kulübün Olağanüstü Genel Kurul Kararı Alması’ yönünde toplanana imzaların sahte olduğunu iddia eden kulübün Genel Müdür Yardımcısı Osman Aydın’a şok suçlama…

NOTERDEN TASDİK
Trabzonspor yönetimine muhalif olan Trabzonspor Kongre Üyeleri, Medeni Kanunun 75. Maddesi, Tüzüğün de 29. Maddesi’ne dayanarak kulübü ‘olağanüstü seçimli genel kurula getirmek’ için imza toplandılar. İmza sayısı, yeterli sayı olan bin beş yüzün üzerine çıktı. Trabzonspor Yönetimi bu imzaların sahte olduğunu iddia ederken Kulüp Müdür Yardımcısı Osman Aydın hakkında kumpas iddiaları noterden tasdik edildi.

ÇOCUKLUK ARKADAŞI ÇIKTILAR
Olağanüstü seçim yapılması için toplanan noter tasdikli imza listesinde imzaları bulunan Davut Kurtuluş Muratoğlu ve Hamit Kölemenoğlu, Osman Aydın’ın kendilerini Kulübe çağırdığını, çocukluk arkadaşları oldukları için dediğini yaptıklarını ve kendilerine kandırarak imza attırdıklarını söylediler. Bu iddialarını da noterden tasdik ettirdiler.

NOTERDEN ONAYLI BEYANNEMEDE NELER VAR?
Notere sundukları beyannamede ise çarpıcı ifadeler yer aldı.

İşte o ifadeler;

Her ikimizde temmuz-ağustos 2014 aylarında kulüp tüzüğü ve medeni kanun hükümlerine uygun olarak toplanmakta olan ‘kulübün olağanüstü genel kurul kararı alması’ için matbu tutanağa arkadaşlarımızla birlikte kendi irademizle imza attık.
Ancak kulüp çalışanı arkadaşımız olan Osman Aydın bizi kulübe çağırdı ve ‘biz arkadaşız benim iş hayatım söz konusudur. Atmış olduğunuz imzalardan feragat etmemizi istedi’
Bizde arkadaşımız olduğundan getirdiği evrakları bakmadan imzaladık. Fakat daha sonradan öğrendik ki bize imzalattırılan evraklar, ‘Bu imza bizim değildir’ ve sonradan ‘adalet için bir fener yak’ olduğundan noterden kendilerinin gönderdiği ve Alpaslan Ödemir’in bize bilgi  Vermesiyle öğrendik. Olağanüstü genel kurul için attığımız imzalar bize ait olup kendi irademizle attık.”

DİSİPLİN KURULUNA GÖNDERİLDİ
Daha önce de kongre üyesi Erdal Nazlı da böyle bir durumla karşılaşmış, Osman Aydın’ın kendisini kandırarak reddi imza talebinde bulunduğunu noter onaylı belgeyle ibra ettirmişti. Yine Belediye meclis üyesi ve kongre üyesi olan Cahit Erdem, Sebahattin Alemdar’ın imzasını yanında attığını ve gerçek olduğunu beyan etti.
Bu belgelerin hepsinin disiplin kuruluna sunulduğu ifade edildi.

Öte yandan Osman Aydın ise konuyla ilgili sessizliğini koruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler