Norwich City Liverpool'a mağlup oldu

İngiltere Premier Lig'in 23. haftasında Norwich City ile Liverpool arasında nefes kesen bir maç oynandı. Carrow Road'da futbola doyan taraftarlar, Liverpool'un 3-1 geriden gelip 4-3 öne geçtiği ardından 4-4 olan ancak sonunda Liverpool'un 5-4 kazandığı ma

Norwich City Liverpool'a mağlup oldu

İngiltere Premier Lig'in 23. haftasında Norwich City ile Liverpool arasında nefes kesen bir maç oynandı.

Carrow Road'da futbola doyan taraftarlar, Liverpool'un 3-1 geriden gelip 4-3 öne geçtiği ardından 4-4 olan ancak sonunda Liverpool'un 5-4 kazandığı maça şahit oldu.

Liverpool maçın 18. dakikasında Firmino ile 1-0 öne geçti. Ardından Norwich gol yağmuru başladı. 29'da Mbokani, 41'de Naismith ve 54'te penaltıdan Hoolahan skoru 3-1'e getirdi.

3-1'e rağmen Liverpool maçtan kopmadı. 55'te Henderson golü konuk ekibi maça bağlarken 63'te Firmino bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 3-3 yaptı. 75. dakikada ise Milner'ın golü Liverpool'u 4-3 öne geçirdi.

Ancak maç burada bitmedi. 90+3'te Norwich'li Bassong müthiş bir golle skoru 4-4 yaptı. Herkes bu skorun maçın sonucu olduğunu düşünürken bu sefer de 90+5'de Lallana, Liverpool'un 5. golünü atarak asıl skoru belirledi.

Bu galibiyetle Liverpool puanını 34 yaptı. Norwich ise 23 puanda kaldı. Ligde gelecek hafta Liverpool deplasmanda Leicester City ile karşılaşacak. Norwich ise bu yenilgiyi sahasında oynayacağı Aston Villa maçıyla telafi etmeye çalışacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler