Nokta transferler yapacağız

Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, bundan böyle nokta transferler yapacaklarını dile getirdi. İç transfer görüşmelerini tamamladıklarını kaydeden Başkan Bozbağ; “Kalmasını istediğimiz oyuncuların hemen hemen hepsiyle anlaştık. Takımımız hafta başın

Nokta transferler yapacağız
Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, bundan böyle nokta transferler yapacaklarını dile getirdi. İç transfer görüşmelerini tamamladıklarını kaydeden Başkan Bozbağ; “Kalmasını istediğimiz oyuncuların hemen hemen hepsiyle anlaştık. Takımımız hafta başında çalışmalarına başlayacak. Şuanda 16 futbolcuya sahibiz.  Bundan sonrasında çok fazla aceleci olmayacağız ve nokta transferler yapacağız. Daha önce de belirttiğim gibi Giresunspor’da transfer bitmez. Sürprizlerimiz olabilir” dedi.
 
KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN
 
Başkan Bozbağ sözlerine şöyle devam etti: “Gece geç saatlere kadar çalışmalar yapıyoruz.  Her mevkii için bizlere onlarca isim öneriliyor. Öneri ile asla oyuncu almam. Alt liglerden de futbolcu alıyoruz. Bizim için oyuncunun geçmişte hangi liglerde oynadığının önemi yok. Çok paralara futbolcu getirmek kaliteli bir kadro kurduğunuz anlamına gelmiyor. Çünkü sahada futbolu para oynamıyor. Öyle olsaydı geçen sene biz şampiyonluk ipini göğüsleyemezdik. İnce eliyoruz. Nokta transferler yapacağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler